mässmaterial

Dags för mässa? Tryck ert mässmaterial hos oss

En riktigt snygg mässmonter drar ögonen till sig. Vi trycker väggtexter, rolluper, affischer och backdrops för att skapa en attraktiv yta för ert varumärke. Vi kan också ordna tryck av beachflaggor i olika format samt hjälpa till med att beställa nyckelband, nyckelringar, pennor från någon av våra samarbetspartners. Alla typer av mässmaterial helt enkelt!

Exempel på mässmaterial

Rollups

”Vi ska på mässa i slutet av veckan och skulle haft någon slags rollup med oss.” Klart ni ska! Inga problem!

Vi har alltid ett gäng standardkassetter för rolluper hemma och kan leverera det du behöver med kort varsel.

Har ni redan en kassett kan vi printa en ny våd och byta ut den gamla.   

Visitkort

Idag strösslas det inte med visitkort på samma sätt som för några år sedan, men de uppskattas fortfarande av många. Det är något konkret att lämna ifrån sig, som ett beständigt handslag.

Vi trycker oftast mindre upplagor, runt 100 stycken, som levereras i en praktiskt liten ask. Sedan är det bara att fylla på vid behov!

Bordspratare / bordsryttare

Bordsprataren är den där lilla skylten som säger vilket bordsnummer du sitter vid, som berättar vilka drinkar som går att beställa innan maten eller som berättar mer om en viss produkt i din mässmonter.

Vi trycker bordspratare i alla tänkbara format och kan även hjälpa till med att beställa skylthållare från någon av våra underleverantörer.

Mässpass / namnskyltar / badges

Vi trycker mässpass, namnskyltar och andra mindre trycksaker som behövs till mässan.

Behöver ni nyckelband till era mässpass kan vi hjälpa er att beställa dem hos någon av våra underleverantörer. (Det är ofta är ganska lång leveranstid för just nyckelband, så var ute i god tid!)  

Foldrar och broschyrer

Vill ni ta med produktblad, foldrar och broschyrer till mässan hjälper vi er att trycka dem.

Vi har alltid både obestruket och bestruket papper i lager för att kunna leverera snabbt. Vi printar, renskär, klamrar, bigar, paketerar och skickar till önskad adress – eller så hämtar ni helt enkelt upp det här hos oss. 

Kan vi hjälpa er med mässmaterial, eller något annat?