Storformat – tryck av affischer, klistermärken och banderoller

När det gäller tryck i storformat är det egentligen bara fantasin som sätter gränserna – och bredden på våra maskiner såklart. Vi har en maskin som är 160 cm bred och en som är 137 cm. Båda kan skriva ut allt från långa banderoller till små eller stora klisterdekaler. Vi har flera olika material på rulle, allt från vädertålig banderollväv till slitstarkt papper för golvdekaler. När trycket är klart sätter vi öljetter på er banderoll eller skär ner etiketterna till hanterbara ark.

Exempel på storformat

Rollups

”Vi ska på mässa i slutet av veckan och skulle haft någon slags rollup med oss.” Klart ni ska!

Vi har alltid ett gäng standardkassetter för rolluper hemma och kan leverera det du behöver med kort varsel.

Har ni redan en kassett kan vi printa en ny våd och byta ut den gamla.   

Vepor och banderoller

Vill ni synas ordentligt med er verksamhet, på en mässa eller ett evenemang, är en vepa eller banderoll i ett rejält tilltaget format en bra idé.

Vi kan printa banderoller och vepor som är upp till ca 1,5×25 meter, i flera olika material. Vår vädertåliga banderollväv står emot vind, väta, kyla och sätts enkelt upp med hjälp av öljetter (som vi naturligtvis hjälper er att sätta dit).

Affischer

Det vanligaste affischformatet är 50×70 cm, men vad är det som säger att en affisch inte kan vara i vilket format som helst? Inte vi i alla fall.

Vi trycker affischer i alla format – till gatuprataren, tavlan på kontoret, säljeventet osv. Behöver ni en prischeck till ett evenemang eller en gala monterar vi affischen på kapaskiva eller kanalplast för att skapa stabilitet. Ska affischen sitta utomhus trycker vi den på vädertålig PP-film.

Skyltar

Även skyltar som inte ska sitta uppe så länge behöver kunna stå emot väder och vind. En mäklarskylt, ett studentplakat eller kanske en dörrskylt till en tillfällig festlokal.

Vi trycker på bland annat kanalplast, papp, kapaskiva – beroende på hur och var skylten ska användas. Om skylten ska hängas i taket eller fästas på vägg hjälps vi åt att hitta den upphängningsanordning som passar bäst.

Golvdekaler och väggdekaler

Visst är det jobbigt med klisterdekaler som sitter som berget när man vill att de ska bort! Eller dekaler som slits ner direkt fast man vill att den ska sitta kvar…

Vi trycker väggdekor och golvdekor på flera olika material, beroende på om de ska vara lätta eller svåra att ta bort. Vårt material för golvdekor är ett av de mest slitstarka på marknaden.

Dekaler / klistermärken

Runda dekaler, fyrkantiga dekaler, avlånga dekaler, konturskurna dekaler – här löser vi allt.

Dekalerna trycks på stora rullar i vår storformatsskrivare som vi sedan skär ner till hanterbara ark. Sätt en varumärkesstärkande dekal på påsen, produkten, väskan, spegeln eller någon annanstans där ni vill synas.

storformat

Kan vi hjälpa er med storformat eller något annat?