Vi levererar trycksaker till din verksamhet – snabbt och smidigt

Vad är egentligen skillnaden på en folder och en broschyr, hur många visitkort är lagom att trycka och vilket papper passar bäst till en årsredovisning? Du kan alltid fråga oss. Vi trycker alla tänkbara produkter – i små och stora format, i små och stora upplagor. 

Exempel på trycksaker

trycksaker östersund jämtland

Broschyrer och foldrar

I dagens digitala värld kan det ibland vara skönt att kunna lämna ifrån sig en tryckt broschyr eller folder. Något att hålla i handen efter säljmötet eller mässan. 

Vi trycker produktblad, foldrar, broschyrer, finansiella rapporter, mäklarprospekt och allt annat som ni behöver i er verksamhet. Självklart har vi alltid både obestruket och bestruket papper i lager för att kunna leverera snabbt. 

När trycksaken är klar skickar vi den till önskad adress – eller så hämtar ni upp den här hos oss.  

Kontorstrycksaker
Visitkort, kuvert, brevpapper m.m.

Förr tryckte många företag upp kartongvis med visitkort, kuvert och brevpapper. Idag när vi trycker digitalt går det att beställa betydligt mindre upplagor som inte tar lika mycket plats och enkelt kan fyllas på vid behov.

Vi kan hjälpa er med tryck av visitkort, kuvert, korrespondenskort, brevpapper och annat material som behövs till era kontor.

Har ni önskemål kring ett visst papper ordnar vi det – annars väljer vi alltid det som bäst passar din produkt och hur den ska användas.  

Variabeltryck / kundutskick

Blanketter, lotter, biljetter, julkort… En hel del trycksaker behöver vara unika, med ett eget nummer eller namn. Vi kan trycka ert variabeltryck, göra bokningen hos PostNord och hantera inlämningen till dem.

Ska ni trycka julkort eller göra något annat personligt utskick till alla medarbetare? Rådfråga oss gärna innan ni skapar en Excel-fil med alla namn – en korrekt fil kortar ner leveranstiden rejält. 

Flyers, biljetter och mycket annat

Behöver ni trycka flyers, badges eller biljetter till ett event, presentkort till medarbetarna, fiskekort, block med perforering, hotellskyltar till rumsdörrarna, lappar till galgarna i gästgarderoben eller något annat påhittigt?

Hör bara av er med idéer och önskemål så löser vi det tillsammans. Kort sagt, går det att trycka så trycker vi!  

Vad kan vi göra för er?